AUTOBANDEN

Autobanden

Stalen velgen én autobanden bestellen


De naam zegt het natuurlijk al. Autobanden Prijsvechter levert niet alleen stalen velgen, maar ook goedkope autobanden. Naast de lage prijs wordt ook de beste service geboden door alleen hoge kwaliteit banden te verkopen van de beste merken banden. Daarbij is AP aangesloten bij Qshops én beschikken wij over meer dan 500 montagepunten waar je de nieuwe banden kan laten bezorgen en monteren.

Laagste prijzen voor autobanden

Autobanden Prijsvechter hanteert lage prijzen en is ca 40% voordeliger dan de gemiddelde autodealer. Daar bovenop betaalt u ook nog eens geen verzendkosten. Dit is al gratis vanaf 1 autoband.

 

Autobanden online

 

De banden en velgen gemonteerd op uw auto

Wilt u de banden of velgen liever niet zelf op uw auto zetten, maar dit laten doen door een professional? Autobanden Prijsvechter heeft meer dan 500 montagepunten in Nederland. U kunt op de website eenvoudig een servicepunt bij u in de buurt vinden. U kunt de banden of velgen ook bij deze montagepunten laten bezorgen en direct laten monteren.

 

 

Welke autobanden of velgen heeft u nodig?

U kunt de banden die u nodig heeft eenvoudig vinden via de website. Als uitgangspunt kunt u de maat van de banden aanhouden. En u kunt ook terecht bij ons voor uw nieuwe winterbanden of stalen velgen.

consumentenbond

 

Dus geniet van alle voordelen bij ons : Gratis verzending, Gratis aankoopverzekering, snelle levering, meer dan 500 montagepunten, dus ook bij u in de omgeving kunt u laten monteren, 99% aanbevelingen van andere klanten en gemakkelijke betaalopties zoals iDeal of achteraf betalen.

Wist u dat wij uit voorraad leveren en meer dan 2 Miljoen banden op voorraad hebben. Staat er een specifiek model niet bij die u zoekt, gebruik dan het contactformulier of de chatbutton op onze website en wij gaan graag voor u op zoek.

We zien u graag als nieuwe klant op https://www.autobanden-prijsvechter.nl/

Meer dan 100.000 andere klanten gingen u reeds voor sinds onze oprichting in 2006.

Laat een antwoord achter